Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Fler ledare till SUDD säsongen 19/20

Fler ledare till SUDD
Vi har fantastiska ledare som deltar i SUDD från olika föreningar i hela Dalarna, men för att vi ska kunna bedriva dessa träffar, utan att nöta sönder de ledare som är med, behöver vi hjälp från fler av er därute. Ju fler ledare, desto mer lärorikt och lustfyllt för alla. Och även tid till utbyte att nätverka mellan varandra.  

Nytt för i år är att vi erbjuder att ha en genomgång med alla ledare med upplägg och övningar innan vi kör igång på höst och vår för att gå igenom den röda tråden. Allt för att ni ledare ska kunna känna er trygga med det ni ska genomföra på planen.

Den första ledarträffen hade vi den 22 september och nytt datum för träff inför vårens SUDD med nya ledare är den 8 Mars mellan kl 17-19.00

Alla ledare får en t-shirt och lunch/kaffe vid varje träff.
Man får också sitt barns SUDD avgift betald om man deltar vid minst två tillfällen som ledare per säsong. För 06 ledare räcker det med ett tillfälle, eftersom det bara är ett tillfälle kvar.  
Dessutom får ledaren ta del av träningsupplägg och fyspass utifrån temat för angiven gång, som ledaren kan ta med sig hem till sitt lag.  

Vill du vara med att bidra, träffa andra ledare och få vara en del av våra fantastiska ungdomars utveckling, passa då på att maila till dalarna.sudd@innebandy.se

 

Vi söker ledare till SUDD!